Om Oss

2A7913A0-E058-4B67-A933-2EADDC237A36.jpeg

Med passion för kaffe och choklad.

Välkommen in till vår lilla oas centralt belägen i hjärtat av idylliska Mariefred. När du öppnar dörren möts du av en rad intryck...det doftar av nymalet kaffe, i chokladmaskinen kokas det Spansk choklad som sprider en angenäm doft av mustig mörk choklad. På våra hyllor ryms chokladkakor från kända och okända chocolaterier tillsammans med praliner i fina askar.

 

Vi har även kaffe från svenska och utländska rosterier. Här hittar du bönor för alla bryggmetoder, vi hjälper dig förstås med malningen!

 

Vi hjälper dig att skräddarsy din pralinask eller presentkorg och vi guidar dig rätt bland bönor och chokladkakor. Fråga oss bara så hjälper vi dig.

 

Hos oss finner du även lakrits från svenska, danska och isländska tillverkare och i vår tehörna kan du välja mellan svart, grönt, vitt och rooibos. Det finns något för alla!

 

Häng en stund i vår kaffebar och njut av gott kaffe och ta en välbehövlig paus. Hos oss är det både trångt och mysigt och våra stammisar vet hur det är att kryssa sig fram när vi fått leverans.

 

Sommartid har vi italiensk hemlagad glass och stor uteservering.